BEL Friday: Exellente deals van bij ons

Bijna BEL Friday deals
Anker

[]

Winkelhier en scoor 'Exellente deals van bij ons' bij jouw vakman in de buurt tijdens 29 oktober tot en met 2 november 2021! Je draagt niet enkel onze Belgische zelfstandigen een warm hart toe, maar ook een goed doel.

Anker

[]

Bel Friday Deals vanaf vrijdag 29 oktober
Siemens wasmachine
Samsung TV
Vind je vakman
Philips Steelstofzuiger
Lenovo laptop

Steun het goede doel en de natuur!

BEL Friday draait niet alleen om krijgen. Elke deelnemende winkel steunde immers ook een goed doel.

Dit jaar plantten we met alle deelnemers maar liefst 20 hectare BEL Friday bos.

Meer dan ooit beseffen we het belang van bossen en natuur in België. Eerst en vooral omdat #staycations en vakanties in eigen land populairder zijn dan ooit, maar ook omdat de aandacht voor het klimaat steeds belangrijker wordt.

Een BEL Friday bos, gerealiseerd door winkels van hier, voor en door onze klanten en medewerkers, was de kers op de taart van ons BEL Friday actieweekend.

BEL Friday bos
Anker

[]

MIxer
LG TV
Delonghi Espresso Machine
BEL Friday | Van 29 oktober t.e.m. 2 november

Wat en wanneer is BEL Friday?

Lokaal kopen is zorg dragen voor elkaar: voor de winkeliers, voor de producenten, voor jezelf en voor de hele gemeenschap. Want door te shoppen in een lokale elektrozaak, pomp je je winkelbudget opnieuw in onze Belgische economie. En daar worden we allemaal beter van!

Exellent organiseert dit puur Belgisch concept met een 30-tal andere grote en kleinere Belgische bedrijven om het winkelhieren te promoten. Tijdens BEL Friday geniet je in tal van Belgische winkels en webshops van interessante aanbiedingen, fikse kortingen en onverwachte extra’s. Want lokaal shoppen, dat is gewoon ontzettend plezant!

Zet het weekend van van 29 oktober tot en met 2 november 2021 in je agenda voor de ‘Exellente deals van bij ons’!

Anker

[]

Beko droogkast warmtepomp
Vind je vakman
Nieuw item
Ontdek de bel friday deals
Anker

[]