Style en krul nu je haar zonder het te beschadigen!

06 december 2019

Stoomfunctie om je haar te hydrateren en beschermen

Krultangen en stijltangen kunnen je kapsel een mooie vorm geven, maar helaas kunnen ze je haren ook beschadigen. Dankzij de micro-damp functie biedt BaByliss Steam Pure Straightener je een onberispelijke gladstrijkende werking en beschermt het je haar tegen hitte.

Het geheim van de Steam Pure zit in de continu gegenereerde microstoom. BaByliss Steam Pure zet stoom om in micro-damp. Het toestel stylet en hydrateert het haar van de aanzet tot de puntjes, in een soepele beweging en de micro-damp zorgt voor zachter, steiler en glanzender haar.

Om je haar te stylen met stoom, vul je het waterreservoir voordat je de snoer in de stekker steekt. Daarna kies je de temperatuur en activeer je de microstoom in functie van je haartype. Vervolgens knijp je een haarlok tussen de platen en laat je de Steam Pure zachtjes van de aanzet tot de puntjes glijden.

microsteam
Anker

[]

2-in-1 stijltang

De tang belooft niet alleen steile lokken, maar ook prachtige glamoureuze krullen. De stijltang heeft een ronde en verwarmde buitenkant (buitenkappen verwarmen tot 110°C), waardoor het gemakkelijker wordt om snel perfecte golven of krullen te creëren. De afgeronde platen zorgen namelijk voor een zacht verloop in de krullen.

Om je haar te krullen, kies je de temperatuur en deactiveer je de microstoom in functie van je haartype. Plaats daarna de siliconen uiteinden voor een betere grip. Verwijder vervolgens de kammen en plaats een haarlok tussen de platen. Draai de haarlok 360° rond de platen. Draai daarna de Steam Pure op 180° of 360° naar binnen of buiten toe en laat de lok zachtjes naar beneden toe glijden.

Anker

[]

Geavanceerde technologie voor een professioneel resultaat

Deze krachtige stijltang heeft grote Diamond Ceramic platen (39x110mm), perfect voor lang, dik en pluizig haar. Deze platen zorgen voor een betere styling langs de volledige lengte van je haar. Hierdoor is je haarlok in één keer steil en is het dus ook veiliger voor je haar.

De Steam Pure is ook voorzien van afneembare kammen die zorgen voor een perfect contact met de haarlok, zelfs op droog of krullend haar.

babyliss steam pure
Anker

[]

Babyliss stijltang steam ST495E
129,99
Anker

[]

Anker

[]